Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISTINA O PORIJEKLU MILOŠA BIKOVIĆA: Dolazi iz poznate obitelji koja je promijenila prezime, a nakon rata su izgubili sve

Njegova obitelj je nekoć bila bogata.

 Miloš Biković Izvor: Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

Miloš Biković glasi za jednog od najuspješnijih srpskih glumaca. Uspio je probiti se u svijetu glume i dostići svjetsku slavu. Surađivao je s nekim od najvećih svjetskih zvijezda.

Mnogi bi voljeli znati svaki detalj njegovog života, ali on se trudi privatnost zadržati za sebe koliko god može. Međutim, nedavno je otkrio do sada nepoznate podatke o svojoj obitelji. Gostujući u emisiji '1 na 1' na Kanalu 5, u Sjevernoj Makedoniji, otkrio je kako je njegova obitelj promijenila prezime.

 Miloš Biković Izvor: Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

'Moj djed se rodio kao Bikovski i oni su porijeklom iz Berova', rekao je glumac u spomenutoj emisiji, dok je jednom prilikom za ruske medije ispričao detalje iz svog privatnog života.

'Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja obitelj je nekada bila jako bogata, a nakon Drugog svjetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osjetio taj lagodan život. Moj brat da', rekao je tada Biković.

Roditelji su mu se razveli, a otac se nakon toga preselio u Njemačku. Preminuo je 2006. godine. Milošev brat se zaredio dok je on još uvijek bio dijete, a glumac je otkrio u kakvim su odnosima.

'Moj brat je otišao u samostan kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih imigranata koji su došli u Srbiju nakon Listopadske revolucije. Važno mi je reći da s njim pričam kao s bratom, ali se uvijek sjetim da je on ipak svećenik koji je svoj život posvetio Bogu', zaključuje Biković.

Povezane vijesti