Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića, oženjen je pjevačicom Aleksandrom Prijović zbog čega je njegov privatan život izložen javnosti.

Boba Živojinović je Filipa dobio iz ljubavi sa Zoricom Nakić, koja se kasnije udala za bivšeg hrvatskog košarkaša Ivu Nakića s kojim ima dvoje djece - kćer Ivu i sina Maria.

Filip Živojinović s majkom Zoricom, polubratom i polusestrom
Facebook 

I dok su svi oduševljeni Ivinom ljepotom, Mario je poznati košarkaš, a u jednom trenutku je igrao i za Real Madrid.

'Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspjeha u školi bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam glazbu i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno sretnim i zadovoljnim', rekao je ovaj mladi sportaš u jednom intervjuu.

Inače, Filip je prije izvjesnog vremena na svom Instagram profilu objavio fotografiju s bratom i sestrom, na kojoj su njih troje zagrljeni i nasmiješeni i koja dokazuje koliko su zapravo povezani.

Filip je posebno vezan sa svoju sestru Ivu. Izuzetno su bliski, te koriste svaku priliku da provode vrijeme zajedno. Također, sjajno se slažu i u poslu, te je Iva radila i kao kostimograf na filmu koji je stvarao njen brat. Posljednji put smo je imali prilike vidjeti na Filipovom Instagramu i možemo slobodno reći da je prava ljepotica.