Pjevač Josip Katalenić, koji je prošlog ljeta nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora radi kaznenog djela iskorištavanja djece za pornografiju, poznatiji je po skandalima nego pjesmama.

Naime, mnogi dobro pamte kako je pred televizijskim kamerama na spoj pozvao tada vrlo popularnu voditeljicu Mirnu Berend i kako ga je ona vrhunski 'poklopila'.

Josip Katalenić
VJERAN ZGANEC ROGULJA/PIXSELL 

Dogodilo se to na početku njegove karijere, davne 2003. kad je Josip bio pozvan u backstage showa ‘Story SuperNova’, a tamo se pokušao upucavati Mirni Berend, inače 20 godina starijoj od njega.

'Budući da sam čuo da volite ipak mlađe dečke, ali opet da su punoljetni, ja sam punoljetan pa sam mislio, ako imam ikakve šanse izvesti vas ili na kavu ili na večeru ili tako nešto', upitao je Katalenić tad slavnu voditeljicu.

Mirna mu je po kratkom postupku dala do znanja da od toga neće biti ništa i odgovorila mu: ‘Zlato nemoj se ljutiti, ali uopće nisi moj tip’.

Mirna Berend
Story 

Umjesto da odustane nakon tako direktnog odbijanja, tad mlađahni Katalenić je ustrajao pitajući je što može napraviti da bi postao njen tip, na što je dobio vjerojatno najbrutalnije odbijanje svog života.

'Ništa, morao bi se ponovno roditi kao crn frajer, visok, zgodan, pametan, šarmantan…', odbrusila mu je Mirna.

Na to je Josip odgovorio da će možda morati pričekati da ona dobije kćer kojoj će se svidjeti, no Mirna je brzo prekinula njegovo izlaganje i rekla mu: 'U drugom životu'.