U velikom intervjuu koji je svojevremeno dao za magazin 'Newsweek', teniski stručnjak Radmilo Armenulić, između ostalogm govorio je i o braku s tragično nastradalom glazbenom zvijezdom Silvanom Armenulić.

Njihova filmska ljubavna priča počela je kada je fini mladić, sportaš iz bogataške obitelji, sreo lijepu kavansku pjevačicu… I ludo se zaljubio.

'Prvi put sam je vidio u hotelu Grand, tamo je pjevala. Bila je jako zgodna i jednom prilikom sam naručio pjesmu, tako je i krenulo… Silvana je bila vrlo inteligentna, iako nije bila školovana, počela je čitati, drukčije se odijevala. Prihvatila je jedan drugi život… I onda sam se oženio', ispričao je Armenulić.

Protiv njihove ljubavi bili su skoro svi, ali on je bio odlučan ostati sa Silvanom.

Radmilo-Armenulic
Youtube/Screenshot 

'Nitko nije bio zadovoljan s tom vezom. Svi su govorili 'kafanska pjevačica', nije to za tebe, ti si ipak školovan čovjek… Je li to bila greška? Mislim da nije, dobio sam kćer', prisjetio se Armenulić godina kada se borio protiv predrasuda sredine.

A onda se u trenutku kada su njemu i Silvani karijere bile u usponu, dogodila tragedija.

Silvana Armenulić
Jugoton 

'Došlo je do prometne nesreće na Ibarskoj magistrali, što je bilo jezivo. Oni su vozeći 150 na sat sletjeli pod kamion, šef orkestra Rade Jašarević, ona i moja svastika Mira Barjaktarević, koja je bila u petom mjesecu trudnoće', prisjetio se tenisač.