Željko Samardžić koji je rasprodao četiri prednovogodišnja koncerta u Beogradu, progovorio je o obiteljskim odnosima, te priznao da su njegove kćeri kao tinejdžerice skrivale da im je on otac, dok su unuci ponosni što im je djed.

Zatim je ispričao da mu se 16-godišnji unuk požalio da nema dovoljno karata za povesti cijeli razred u MTS dvoranu kako bi slušali njegovog djeda.

Željko Samardžić
Marko Prpić/Pixsell 

'Moj unuk Aleksa me je tražio karte za njegov razred, objasnio sam mu da to ne ide tako, da ja nemam karte, jedino da ih kupim i poklonim prijateljima. Lijepo je i uvijek emotivno pjevati različitim generacijama. Moji unuci su itekako svjesni tko im je djed, za razliku od mojih kćeri koje su krile tko im je tata', otkrio je Samardžić, pa ispričao anegdotu:

Željko Samardžić živio je u Zadru i Mostaru
Igor Kralj/Pixsell 

'To su bile devedesete godine, bile su maturantice, a ja gost iznenađenja na njihovoj maturalnoj večeri. Kad sam izašao na pozornicu, pozdravio sam profesore, učenike i onda se obratio kćerima, a njihovi prijatelji su bili u čudu: 'Tata ti je Željko Samardžić?!', tako su im govorili prijatelji iz školskih klupa, to je bila zaista noć za pamćenje, kako meni tako i njima'.