Goran Bregović svoju je sreću našao pored supruge Dženane s kojom ima tri kćeri: Emu, Lulu i Unu koje su odrasle i krenule svaka svojim putem.

Zanimljiva je činjenica je da su sve tri različitih vjeroispovijesti koje su same izabrale. Od roditelja su naslijedile sve najbolje – od majke dobar izgled, a od oca talent. Najstarija Ema magistrirala je lijepe umjetnosti u Nantu, a njena djela javnost je mogla vidjeti i na izložbama u Beogradu.

Srednja kći Una (21) opredijelila se za glumu, dok je najmlađa, Lula, koja je u svibnju napunila 19 godina, zainteresirana za modu i dizajn. No, ako je vjerovati posljednjoj objavi na Instagramu, bavi se – noktima. Točnije, umjetničkim iscrtavanjem noktiju.

Kako navodi u objavi, radi u svom domu (u Parizu), a ne u salonu, pa je 'upozorila' klijente koji su alergični na mačke da to imaju u vidu.

Kao što vidimo na fotografijama, njeni nokti su prilično dugački i imaju zanimljive motive, tako da je očigledno vrlo vješt majstor.

Cjenik nije tajna - dizajniranje prirodnih noktiju stoji 20 eura, za gel set treba odvojiti od 30 do 40, ovisno od veličine, dok full freestyle košta 45 eura.

Lula ima i zanimljiv modni stil, a očigledno je i ljubitelj tetoviranja.