Goran Bregović, frontmen Bijelog dugmeta i jedan od najpoznatijih glazbenika s ovih prostora, svoju obitelj rijetko pokazuje u javnosti, a supruga s kojom je u braku 30 godina ne voli fotografe pa je ne možemo vidjeti na svečanim događanjima s glazbenikom. Isto tako, Bregović ima i četiri kćeri, tri koje je dobio u braku, a jednu izvanbračnu – koje se također ne vole eksponirati.

Podsjetimo se, Bregović je karijeru izgradio kao pjevač, tekstopisac i gitarist Bijelog dugmeta, legendarnog jugoslavenskog brenda koji je oblikovao glazbu 20. stoljeća na ovim prostorima. Oduvijek je tako 'Brega' bio veliki miljenik žena, ali i ženskar koji je u krevet odveo mnoge poznate ljepotice kao i obožavateljice.

Goran Bregovića na nastupu
Dragana Udovičić/Kurir 

Ipak, skrasio se sada već davne 1993. i to oženivši Dženanu Sudžuku u najromantičnije gradu na svijetu, Parizu. Par ima tri kćeri Emu, Lulu i Unu.No, osim tri kćeri koje je dobio u braku, glazbenik ima i jednu izvanbračnu – koju mu je rodila sarajevska plesačica Jasminka.

Jasminka i Bregović bili su u vezi prije no što je on uopće upoznao Dženanu, a iako nipošto nisu planirali zajedničku budućnost ni dijete, ona mu je rodila kći Željku. Željka danas živi u Australiji gdje se udala i rodila dvoje djece.

Iako lijepe mlađe kćeri Gorana Bregovića, Emu, Lulu i Unu baš nikada ne viđamo u javnosti jer cijene svoju intimu te se ne žele eksponirati, o njima se zna da su odrasle u Parizu te da im je njihov otac uvijek dopuštao da se izražavaju i bave čime god žele. Naime, Bregović je navodno vrlo tolerantan otac te mu nije smetalo čak ni to kada su njegove mezimice odlučile svaka slijediti različitu vjeru. Jedna je tako pravoslavka, druga budistkinja, a treća muslimanka.

Goran Bregović
Karmela Prpić 

'Moje kćeri kada su bile male, ona su u vrijeme Bajrama bile muslimanke jer su se tada dobivali pokloni, a za vrijeme Božića i Uskrsa su bile kršćanke opet zbog poklona. Sada više ne znam što slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budistkinja. To mi, naravno, ne smeta. Moja djeca će biti Francuskinje, mada vole dolaziti u naše krajeve i imaju prijateljice ovdje', rekao je Bregović jednom prilikom i dodao:

'A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvijek biti 'naši'. Balkanci', zaključio je.