Kolege s estrade Miroslav Ilić i Lepa Brena imali su dugu zajedničku prošlost.

Snimili su jedan od najvećih hitova koji se orio cijelom bivšom državom pod nazivom 'Jedan dan života', a idandanas se pjeva na svim proslavama.

Miroslav Ilić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Miroslav i Brena su zajedno gradili svoje zadivljujuće karijere koje traju već desetljećima, putovali su i održavali turneje širom zemlje, a onda je prijateljstvo puklo i ne komuniciraju već 20 godina.

Lepa Brena
Zorana Jevtić/KURIR 

Razlog njihove svađe, prema pisanju srpskih medija, je taj što je Brena podržala pjevačevu ljubavnicu Mirjanu Antonović s kojom je dobio sina kojeg nikada nije prihvatio.

Međutim, može se pronaći i informacija da je pravi razlog njihove svađe zapravo nastao 1999. godine. Naime, Miroslav je tada Breni jako zamjerio jer se u tijeku bombardiranja zemlje odselila u Ameriku s obitelji. Miroslav je to smatrao činom koji nije patriotski', pišu tamošnji mediji.

Sad se na društvenim mrežama pojavila njihova fotografija iz prošlosti koja pokazuje da su pjevači bili itekako dobri prijatelji. Naime, na njoj vidimo kako Miroslav hrani Lepu Brenu, a taj trenutak je zavijek zabilježila kamera.