Srpska pjevačica, Goca Lazarević, danas živi miran i ispunjen život, a dok nije počela živjeti samostalno, prošla je kroz brojne izazove. Roditelji su joj radili u inozemstvu, a ona i brat svakoga dana su jeli paštetu i maslac. Od toga je, kako je priznala, dobila gastritis. Životna priča Goce Lazarević, zaista, mami suze.

Majka joj je nastradala u prometnoj nesreći, a njen odlazak nikada nije preboljela. Otac se nakon toga nekoliko puta neslužbeno ženio.

'Tata se nakon toga neslužbeno ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigdje u blizini da pobjegnem, da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd', ispričala je svojevremeno Goca koja je imala problem u obitelji u kojoj je boravila. Sin jedinac bio je ljubomoran na nju i često ju je tukao.

Goca Lazarević
Youtube/Screenshot 

'Nije volio što sam ja tu. Svaki dan me je tukao iz ljubomore, a jednom kada me je ozbiljno udario, ja sam mu vratila. Tad mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakirala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla sam tražiti tetku. Znala sam samo da radi u nekom bifeu. Jedva sam je našla', rekla je u emisiji 'Glamur' svojevremeno pjevačica koja je sigurnost pronašla pokraj Milutina Popovića Zahara s kojim je provela 16 godina u braku.