Lepa Brena ponovno se našla na meti internet prevaranata koji su njezin lik iskoristili za prodaju lijeka za dijabetes, bolesti od koje pjevačica uopće ne boluje.

Lepa Brena
Kurir/Ana Paunković 

Podsjećanja radi, ovo nije prvi put da Brena svojim fanovima naglašava kako izvjesne proizvode ne reklamira, unatoč tome što je uz njih plasirana njena fotografija.

Tako se sad pored njene fotografije, na ovoj novoj reklami koja je preplavila društvene mreže, nalazi i pjevačičin izmišljeni intervju.

Brena reklama
Instagram 

'Svatko tko pročita ovaj članak riješit će se dijabetesa u kratkom roku! Šećerna bolest više nije problem! Lepa Brena napokon izliječila šećer pa je odlučila podijeliti prirodnu metodu, javno i besplatno. Pročitaj', piše na početku oglasa, a onda se nastavlja:

Brena reklama
Instagram 

'Želim vam ispričati kako sam se sama izborila s ovom bolešću. Odlučila sam vam sve kazati iskreno, jer je tema jako delikatna. Prije otprilike godinu dana, počeli su se pojavljivati prvi znaci bolesti. Prije nekoliko mjeseci bila sam kod doktora. Potvrdio je da imam dijabetes tip dva. Rekao mi je kako ga hitno trebam liječiti', piše, između ostalog, u lažnom intervjuu, a zatim navodna Brena objašnjava kako se izborila s dijabetesom i to uz pomoć jedne doktorice i određenog lijeka, te poziva sve kako bi što prije kupili ovaj lijek, da i njima pomogne kao njoj.