Pjevačica Goga Sekulić nakon razvoda od Uroša Domanovića, ponovno je sretna u ljubavi. Potvrdila je da je u vezi s mlađim sportašem, iako njegovo ime nije željela otkriti.

'Točno je da imam nekoga s kim mi je lijepo, mogu samo reći da je mlađi od mene i da je sportaš', rekla je tek kratko pjevačica.

Podsjetimo, Goga i 15 godina mlađi Uroš Domanović s kojim pjevačica ima sina, razveli su se u ožujku 2022. godine nakon šest godina braka.

Podsjetimo, Goga i 15 godina mlađi Uroš Domanović s kojim pjevačica ima sina, razveli su se u ožujku 2022. godine nakon šest godina braka.

Goga Sekulić i Uroš Domanović
Instagram 

'Istina je da se razvodimo, tako je bolje i za dijete, a i za nas dvoje. Meni je dosadilo da u braku budem i muž i žena, kao i otac i majka djetetu. Uroš i ja smo se oko svega dogovorili i nema tu mjesta nikakvim skandalima i senzacijama. U svakom slučaju, oboje ćemo uvijek donositi odluke koje su najbolje za našeg sina, a meni je to svakako najvažnije', rekla je Goga Sekulić tada, a ranije se pisalo i da ju je ostavio na dan krštenja njihova sina.

Inače, Goga se i 2013. godine vjenčala s Igorom Ramovićem koji je preminuo dva mjeseca nakon što su izgovorili sudbonosno 'da'. Naime, Igor je izgubio bitku s opakom bolešću, pa je tako Goga s 36 godina postala udovica.

Goga Sekulić i Igor Ramović
Nebojša Mandić/Kurir 

'Igor je ubrzo nakon svadbe osjetio bolove u trbuhu, zbog čega je posjetio liječnika koji mu je dijagnosticirao rak debelog crijeva. Za operaciju u Njemačkoj bilo je potrebno 20.000 eura koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju doslovno nije bilo vremena', rekao je tada izvor i objasnio:

'Goga je svo vrijeme bolesti bila uz njega, doslovno do posljednjeg trenutka. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mjesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud', pričao je izvor tada.