Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene ne voli se isticati u medijima, ali je njegov ljubavni život stalno u središtu interesa javnosti.

Naime, Viktor je prije izvjesnog vremena prekinuo dugogodišnju vezu, a sada već duže vrijeme uživa s atraktivnom kolegicom njegove majke i nekadašnjom Zvezdom Granda.

U pitanju je lijepa i zgodna pjevačica Lena Čolak, prepoznatljiva po svojoj neobičnoj frizuri. Naime, imala je dvije boje kose i nedavno je odlučila to promijeniti. Mediji su prije dvije godine ovako pisali o poznatom paru:

'Viktor i Lena se poznaju već neko vrijeme, jer je ona bila angažirana pjevati na privatnim slavljima obitelji Živojinović. Još tada je Viktoru zapela za oko, ali nikada se ništa nije dogodilo među njima. Viktoru se sviđa koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je drago što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kojem su bili, pa kada je ugledao, bio je baš sretan', pričao je izvor za srpski Star.

Inače, Lena svojim fotografijama na Instagramu privlači veliku pažnju, a zbog ljepote i zgodnog tijela rijetko tko ostaje ravnodušan.