Kći pjevača Halida Muslimovića, Lejla Muslimović, skriva se od očiju javnosti, a malo tko zna kako izgleda.

Halid Muslimović
Dragan Kadić/Kurir 

Lijepa Lejla ima 28 godina i ljepotom privlači pažnju na društvenim mrežama, a izabrala je potpuno drukčiju profesiju od svog oca.

Naime, Lejlin otac je jedan od najpoznatijih pjevača narodne glazbe na prostoru bivše Jugoslavije, a ona je magistrica ekonomije u turizmu i hotelijerstvu.

Halid je kćer Lejlu dobio u braku sa suprugom Adelisom, a osim nje imaju i sina Enisa. Enis je prije veze sa sadašnjom djevojkom imao romansu sa srpskom blogericom Zoranom Jovanović Zoranah, zbog čega je bio u središtu interesa srpskih medija.

Nakon prekida sa Zorannah neko vrijeme se o njegovom privatnom životu nije znalo ništa, a onda je osvanula vijest da čeka nasljednika sa sadašnjom suprugom.

Podsjetimo, Halid nikada nije skrivao da potječe iz radničke obitelji, a svoje početke zauvijek će pamtiti po prvoj gitari koju mu je otac kupio tako što je zbog nje podignuo kredit, jer su tada imali dovoljno novca samo za osnovne stvari. Pjevač ističe da je i danas, nakon toliko godina, sretan što je izabrao zanimanje koje ga ispunjava, kao i da je ponosan na svoj dosadašnji rad, koji je zaslužan za njegov uspjeh i popularnost.

'Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najljepše što se može dogoditi. Što se popularnosti tiče, moja pjesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja', zaključio je Halid.