Lepa Brena oduševila je mladence, ali i njihove obitelji na gay vjenčanju Srbina i Hrvata koje je bilo održano prošlog vikenda na Palma de Mallorci u Španjolskoj, a gdje je ona bila specijalna glazbena gošća.

O veselju para se i dalje govori, a najveća regionalna zvijezda je doprinijela da ugođaj bude kompletan.

Ona je, kako su regionalni mediji saznali, na veselje došla na poziv Beograđanina, koji godinama gradi karijeru u modnoj industriji, a koji se vjenčao s hrvatskim arhitektom.

Ona je za ovaj angažman navodno dobila 30.000 eura, ali mladenci su potrošili još 20.000. S Brenom je putovao cijeli njen bend.

Na slavlju su sudjelovale njihove obitelji, a par je odlučio izgovoriti sudbonosno 'da' nakon skoro desetljeća duge veze.

gay par
Instagram 

'Ovo je jedinstvena prilika da vas zabavim pjesmama. Nadam se da ćemo ih večeras zajedno pjevati, a mojem dragom Stefanu i mojem dragom Paulu želim sve najbolje! Neka ljubav pobijedi!', Brenine riječi prenio je Informer.rs

Stilist od malih nogu voli Brenu i želja mu je bila da mu baš ona zapjeva na vjenčanju. To se i dogodilo. Kompletna ekipa u Španjolskoj ostaje šest dana, a pjevačica je odsjela u luksuznom hotelu gdje noć košta 500 eura.