Poznati srpski reper i glazbeni producent, Popov, prošlog je vikenda svojim hitovima 'zapalio' splitske Gripe u sklopu Extrinog 'Vibe Music Festivala'. Prije nego se primio mikrofona, za Scenu je otkrio kako je nastao slogan 'Je li ovo Popov' te je birao između dva domaća glazbena 'titana': Severine i Jelene Rozge.

'To je nastalo sasvim slučajno. Kobrica Dobrica je jednom to izjavila u studiju. Pravio se tag, izlazila je moja prva pjesma na 'Zedu' i doslovno su rekli: 'Zamisli vidiš Popova preko puta ceste' i tako je nastalo: 'Je li ovo Popov'', kazao je.

Henny i Popov
Dino Ninković 

Generaciju Zed, label koji je okupio mlade srpske glazbenike među kojima je i Popov, često su prozivali zbog kontroverznih tekstova u kojima se 'slave': alkohol, seks i narkotici. Sad je Popov otkrio smatra li da su njegove pjesme, ipak, pomalo neprimjerene za mladež.

'Kao što bi rekao Desingerica: 'Ne pravimo muziku za klince.''

Popov nam je otkrio da trenutno nema djevojku te da nikad nije bio u vezi s osobom iz javnog svijeta.

'Kad se zaljubim, vjeran sam. Nikad nisam bio s nekim s estrade. Meni je bitno da druga strana razumije moj posao i poštuje moje vrijeme', kazao je.

Severina i Jelena Rozga već desetljećima vladaju domaćom glazbenom scenom, a Popov nam je priznao koja mu je srcu bliža.

'Volio bih surađivati s obje. Severina ima prednost jer sam slušao njezinu glazbu kad sam bio dijete. Divio sam joj se i divim se i dalje', zaključio je Popov.

Severina ima titulu Kraljice estrade
Instagram