Na nastupu Aleksandre Prijović u Mostaru došlo je do pucnjave i nastup je odmah bio prekinut, a klub ispražnjen, prenose bosanskohercegovački mediji.

Estradnjaci često doživljavaju neugodnosti na nastupima i njihov život nije nimalo lagan, a tome svjedoči veliki broj incidenata koji se događaju na njihovim nastupima.

Aleksandra Prijović odrasla je u Hrvatskoj
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Milu Kitića je mladić iz publike oborio s pozornice, ali sva sreća - brzo je reagiralo osiguranje.

'Pjevao sam u petak navečer u Baselu, došao je jedan gost i kaže: 'Je l' može ta i ta pjesma?'. Ja njemu lijepo kažem: 'Samo da završim ovo, ne mogu usred pjesme prekidati i pjevati drugu pjesmu'. Nije mi davao nikakve znakove da je agresivan. I on me za rukav i povuče dolje, bilo je tu par stepenica, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo osiguranje i sklonilo ga s mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimci to zaista izgleda tako', rekao je Kitić.

Mile Kitić srpski je pjevač
Instagram 

Pjevač Deni Boneštaj doživio je noćnu moru na nastupu kada ga je gost udario bocom u glavu.

'Dok sam na­stu­pao, mu­ška­rac mi je pri­šao i za­h­tije­vao da do­đem do nje­go­vog sto­la. Obja­snio sam mu da to ta­ko ne fu­n­k­cio­nira, te kako mu želim ispuniti glazbenu že­lju i ot­pjevati pje­smu ko­ju tra­ži, ali s pozornice. Ka­da sam mu to re­kao, pos­tao je agre­si­van, upo­ran u to­me da me odve­de do nje­go­vog sto­la. Ka­da sam shva­tio da će bi­ti sa­mo go­re, dao sam mi­kro­fon kla­vi­ja­tu­ri­stu i kre­nuo ka toa­le­tu da bih se sklo­nio od ne­ugodne si­tua­ci­je i tog čo­vje­ka. Čim sam na­pra­vio dva ko­ra­ka, osje­tio sam uda­rac bocom u po­ti­ljak. Ka­ko sam se okre­nuo, on me je opet uda­rio, ali na dru­gu stra­nu. Tu imam he­ma­tom. Gos­ti su sko­či­li i sklo­ni­li ga od me­ne, a on je i da­lje di­vljao i vrije­đao. Po­če­la je curiti krv i pri­ja­te­lj mi je sta­vio sa­l­ve­te na ra­nu i odve­zao me na hitnu pomoć. Odmah su me uši­li, imam 12 ko­p­či na gla­vi', ispri­čao je pjevač.

Deni Boneštaj
Privatna arhiva/Kurir 

Pjevačica Maya Berović doživjela je strašnu situaciju na nastupu u Beču kada joj je nepoznati muškarac prijetio da će ubiti nju, njenog supruga Alena i sebe. Čovjek je s kupljenom ulaznicom pušten u klub, neprimijećen je sačekao kraj koncerta kako bi se navodno slikao s njom i čim su ga pustili u backstage, on je izvadio nož. Maja se dobro snašla, nije paničarila, nego je odglumila da je sretna što ga vidi, kao da su prijatelji, i ponudila mu da sjedne i popije nešto, a Alen, koji je bio nekoliko metara dalje, diskretno je pozvao zaštitare. Za nekoliko minuta su ga savladali.

Maya Berović
Instagram 

Rada Manojlović u Beogradu je doživjela veliku neugodnost kada ju je, kako se navodi, spopao fan koji je popio čašicu više. Pjevačica je pokušala 'na finjaka' izbjeći skandal, ali su je na kraju čuvala dva čovjeka iz osiguranja, za svaki slučaj.

Rada Manojlović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

I reper Nucci je u klubu u Beogradu doživio pucnjavu tijekom svog nastupa. Treper se nakon ovog nemilog događaja oglasio na svom InstagramStoryju, a na fotografiji koju je objavio vidi mu se ogrebotina na licu.

Nucci
Instagram 

'Sve je okej, braćo i sestre, na podu sam bio greškom. Voli Nucci', napisao je glazbenik.