Miloš Stojković Henny jedan je od osnivača 'Generacije Zed', uspješnog glazbenog projekta koji je iznjedrio brojne regionalne hitove. Henny je nedavno nastupao u sklopu 'Vibe Music Festivala Split' u organizaciji Extra FM-a, a prije odlaska na pozornicu odlučio je samo za Scenu 'ogoliti dušu'.

Mladi reper je otkrio da obožava Split, iako u taj grad uvijek dolazi poslovno. Također, priznao je kako često, zbog nezdravog načina života, ima problema s glasom.

Henny
Dino Ninković 

'Promukao sam od cigareta i nezdravog života. No, to se ne čuje kad nastupam. Pjesme koje izvodim jako sam dobro naučio, a nekad je i dobro kad se čuje pijesak u glasu', rekao je reper i dodao tko mu je od hrvatskih izvođača 'zapeo za oko'.

'Od hrvatskih izvođača najbolji mi je Hiljson Mandela. On mi je top i na njemu bih se zaustavio. Gledao sam neke njegove intervjue i sviđa mi se kako razmišlja te kakvu glazbu radi. Stvarno je jako kvalitetan', kazao je.

S novinarima nije propustio podijeliti mišljenje o kontroverznom srpskom reperu Desingerici koji za sebe voli izjaviti da je 'tata', a često je na meti javnosti zbog neobičnog performansa - udaranja publike tenisicom po glavi.

Henny i Popov
Dino Ninković 

'Ako on kaže da je tata ja se slažem s njim. Super je on, podiže atmosferu i dobar je zabavljač. Njegovo udaranje publike tenisicom po glavi je čisti performans', iskren je bio reper.

S popularnom Breskvicom, Henny je snimio dva dueta koji su odlično prošli kod regionalne publike. Reper se stoga osvrnuo na Breskvičin prekid s Voyageom koji su njihovi fanovi odbijali prihvatiti.

'Obožavam raditi s njom jer je naša glazba jako slična. Totalno smo se poklopili. Kad su Breskvica i Voyage prekidali, mene nisu pitali za ljubavni savjet. Nisam zauzimao strane. Surađivao sam s oboje i volim ih. Ne osjeća se nikakva negativna energija zbog njihovog prekida. Voyage sam radi svoju glazbu jer se trenutno ne poklapamo previše. Tako da sad više surađujem s Breskvicom', ispričao je.

Breskvica
Youtube/Screenshot 

Reper smatra kako talentiranim glazbenicima danas, bez obzira na društvene mreže, nije lako uspjeti, a kontroverzni tekstovi koje pjevuši mlada publika za njega su samo vid zabave.

'Nisam psiholog i ne mogu znati kako djeca razmišljaju, ali ja na sve to gledam kao na zabavu. No, opet, ljudi su različiti', iskren je bio.

Henny je 'kao iz topa' rekao da još nije našao nježniju polovicu pa se osvrnuo na vezu s bivšom djevojkom Mahrinom.

Henny i Mahrina
Imperia TV 

'To je neka stara priča koja je prošla. Ona mi je bila među prvim ljubavima koje sam imao', rekao nam je Henny pa je otkrio kakav je kad se zaljubi:

'Nesnađen sam i nisam svoj na svome. Kad je čovjek zaljubljen onda se drukčije ponaša. Ja budem blentav.'

Pjevačica Džejla Ramović s Hennyjem je snimila pjesmu 'Rizik', a on nam je otkrio kakva je talentirana bosanskogercegovačka izvođačica kad se kamere i mikrofoni ugase.

'Ona je jako kulturna i odgojena djevojka koja zna što želi. Prije svega je veliki umjetnik te posjeduje jedan od najboljih glasova na Balkanu', rekao je reper, a na pitanje o njezinoj navodnoj vezi s Marijom Šerifović rekao je sljedeće:

'Ne bavim se time tko je s kim što radio. Znam za to i pročitao sam u novinama, ali nemam neki komentar.'