Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin legendarne Marine Tucaković, otvoreno je govorio o svojim problemima s narkoticima. Jedno razdoblje je proveo i na odvikavanju, a u teškoj borbi najviše mu je pomogao rad na pjesmama. Upravo tada je nastao i veliki hit 'Adio amore'  koji potpisuje sa svojom majkom.

Marina Tucaković
Dragana Udovičić/Kurir 

Međutim, mnogi misle da je riječ o ljubavnoj pjesmi, a zapravo se radi o nečemu sasvim drugom. Nastala je tijekom Laćinih najtežih trenutaka kad je odlučio pobijediti sam sebe i odviknuti se zabranjenih supstanci.

Naime, refren pjesme koju je otpjevao Stefan Đurić Rasta napisao je dok je bio na liječenju, no nikako nije mogao sastaviti strofu. Kad se vratio kući s liječenja, Marina mu je pomogla da je završi i pjesmu su predali poznatom reperu.

Milan Laća Radulović
STEFAN STOJANOVIĆ/MONDO 

Dio s vrlo emotivnim riječima predstavlja zapravo Marinino stanje u vrijeme dok je Milan imao velikih problema s narkoticima, a glasi:

'Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zjenicama, da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: 'Da, dobro sam ja'. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi. Adio amore, još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj. Gledam te kako se rušiš polako, a kada to vidim, tad rušim se ja. Adio amore, još volim te jako, još uvijek si ono dijete iz sna. Od toga se neću ja rastati nikad. Ti nekog drugog odvuci do dna'.