Kći Ace Pejovića, Iva Pejović, proslavila je 18. rođendan, a na slavlje povodom njene punoljetnosti bili su pozvani mnogi srpski estradnjaci.

Među uzvanicima našao se Boba Živojinović kojem društvo nije pravila supruga Lepa Brena već sinovi Filip i Viktor Živojinović.

Boba, Filip i Viktor Živojinović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Naime, Lepa Brena i Boba Živojinović zajedno su više od tri desetljeća, a usprkos svim nedaćama uspjeli su obitelj zadržati na okupu i sačuvati svoju ljubav.

Pjevačica nerijetko ističe da je, kada se ugase kamere i reflektori, ona obična majka i supruga.

'Lepa Brena je netko tko je na koncertu Lepa Brena ta dva-tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, djeci, svom Bobi, obitelji i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj obiteljski dom. Boba i ja smo uspjeli razlučiti i ostvariti karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i shvatimo što je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspješnih kao što smo mi', rekla je Brena u 'Grand Magazinu' i dodala kako je povjerenje najvažnije u jednom odnosu.

Boba Živojinović i Lepa Brena
Youtube/Screenshot 

'Povjerenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu zadržati odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspjeli sačuvati intimu u braku i vezama i koji znaju to njegovati su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvijek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentiran za život i to dobar i kvalitetan', govori ona, a onda otkriva i je li prevaru treba praštati:

Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram 

'Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete oprostiti onda oprostite. Ne može se uvijek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol. Čovjek koji voli iskreno, bez šminke, bez umjetnih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog', pohvalila je Brena svog supruga.