Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NEDAVNO SAM NOSILA HOLTER ZA SRCE': Jelena Karleuša priredila izvanredan nastup pa se rasplakala na spomen kćeri

Pjevačica Jelena Karleuša sinoć je u Beogradu na vodi održala besplatan koncert u svrhu promocije svog najnovijeg albuma.

 Jelena Karleuša Izvor: Vladimir Šporčić/Kurir

Pjevačica Jelena Karleuša sinoć je u Beogradu na vodi održala besplatan koncert u svrhu promocije svog najnovijeg albuma. Pop diva je tijekom nastupa nekoliko puta promijenila styling, a publika je uživala u njezinim plesnim koreografijama.

 Jelena Karleuša Izvor: Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

Nakon koncerta, Karleuša je stala pred novinare te nije skrivala koliko je uzbuđena zbog izvanrednog nastupa koji je priredila za svoje vjerne obožavatelje.

'Nije bilo treme. U mom životu se izgubilo uzbuđenje. Nedavno sam nosila holter za srce, jer mi otkucaji srca ne prelaze 50. Ja sam hladnokrvna k*čka, čak i kad se nalazim na velikoj visini kao na početku koncerta. Ovo je promocija. Show uživo, ali promocija, a za koncert ćemo napraviti nešto bolje i drukčije. Nadam se da je izgledalo dobro, meni je bilo zanimljivo. Želim da se dogodi koncert naredne godine na Ušću, voljela bih, kao što je ova promocija poklon Beogradu, želja mi je da sljedeće godine napravim besplatan koncert i da imamo odbrojavanje koliko ljudi ulazi kroz ograde, da oborimo rekord, da bude poklon za tri desetljeća rada', kazala je za Republiku.rs pa je spomenula kćeri Atinu i Niku i zaplakala.

 Jelena Karleuša Izvor: Republika.rs

'Djeca su mi se maloprije javila, pitala kada idem kući, rekla sam im da sam tu za 15 minuta, neću slaviti, idem kod svoje djece. Da budem najiskrenija, nisam netko tko izlazi, proslavlja i banči. Imam dvije strane života, jedan da visim na Saturnu, a privatan život je drugo. Svo svoje slobodno vrijeme provodim s djecom u kući. Nika je plakala, bila je jako... Uzbuđena, a i ja sam očigledno. Ponosne su. Ne mogu, na spomen djece...'

Povezane vijesti