Brojne poznate pjevačice devedesetih godina nisu odoljele takozvanim žestokim i zločestim dečkima, a među takvima je i Jelena Karleuša koja je svojedobno bila u vezi sa Zoranom Davidovićem, poznatijim kao Ćanda.

Pjevačica je 1999. godine uplovila u vezu s biznismenomZoranom Davidovićem Ćandom kojeg su pojedini svrstavali u red kriminalaca iako on nikada nije osuđen, i sa njim u ljubavi provela godinu dana. Međutim, ljubavna priča nije se sretno završila. Godinu dana kasnije, Ćanda je ubijen vraćajući se sa sprovoda Branislava Lainovića u Novom Sadu koji je također ubijen nekoliko dana ranije.

Zoran Davidović Ćanda i Jelena Karleuša
Privatna arhiva/Kurir 

Kobnog dana s njim je poginuo i njegov najbolji prijatelj, Ivan Stojanović, koji po saznanjima policije nije bio član beogradskog podzemlja. Pošto su Ćanda i Jelena u to vreme bili nerazdvojni, javnost se pitala je li se i Jeleni nešto dogodilo. Međutim, ubrzo je na televiziji Studio B objavljeno tko su žrtve i da je pjevačica dobro. Naime, za dlaku je izbjegla smrt budući da nije išla s njim.

Ćanda je bio velika ljubav poznate pjevačice i njegovo ubojstvo nikada u potpunosti nije razjašnjeno, a pjevačica se nakon toga nije puno oglašavala. Nakon ubojstva, Jelena je u mnogobrojnim osmrtnicama pisala 'Jedina ljubavi moja, čekaj me'. To su posljednje riječi koje je uputila ubijenom zaručniku.

Jelena Karleuša
Instagram 

Nakon njegove smrti Jelena se 2001. godine vratila na scenu albumom 'Za svoje godine' na kojem je i pjesma posvećena Ćandi - 'Balada za Zorana', ali i hit 'Ludača'.