Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NISAM ZNAO DA ĆE TO BITI POSLJEDNJI PUT DA GA ČUJEM': Otac tragično preminulog pjevača otkrio njegove zadnje riječi

Pop pjevač Darko Radovanović poginuo je 11. lipnja 2011. godine u stravičnoj nesreći kod Ostružničkog mosta u Beogradu.

 Darko Radovanović Izvor: Youtube/Screenshot

Pop pjevač Darko Radovanović poginuo je 11. lipnja 2011. godine u stravičnoj nesreći kod Ostružničkog mosta u Beogradu. Tada je život izgubio i njegov menadžer Aca Milošević.

Njegovi roditelji nikada se nisu mogli pomiriti sa smrću sina, a pjevačica Ivana Selakov nedavno je otkrila da je preminuo i Darkov otac Vidoje.

 Darko Radovanović Izvor: Youtube/Screenshot

Otac tragično nastradalog Darka isticao je u medijima kako nikad nije prežalio smrt sina, kao i da je sebi zbog osjećaja tuge uskraćivao određene stvari.

'Tuga ne prestaje... Mislio sam da će vrijeme sve malo ublažiti, ali supruga i ja ustajemo i liježemo s bolom. Nikako se ne možemo pomiriti s tim da se to moralo njemu dogoditi. Nisam subjektivan, ali Darko je bio čovjek za svaku pohvalu', pričao je Vidoje Radovanović i dodao:

'Ljudi su ga voljeli i on je volio ljude, glazbu i život. Bez ikakvog razloga i krivice, praktično u snu, otišao je s ovog svijeta. Cijela ta priča je surova i teška, ali sve radim da ga ne pregazi vrijeme i zato hvala svima koji se trude Darka sačuvati od zaborava', pričao je Vidoje i otkrio:

 Vidoje Radovanović Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Zorana Jevtić/KURIR

'Pročitao sam 65.000 strana od njegove pogibije. Da mi nije toga, ne znam kako bih živio. Bolji lijek za psihu ne postoji. Često sebe preispitujem jesam li nešto pogriješio, čini mi se da sam platio kao da sam sve ikone zgazio, iako sam se trudio pomagati ljudima. Volio sam i šah, ali otkako je poginuo, nisam odigrao nijednu partiju. Ukinuo sam sebi sva zadovoljstva misleći da sam nešto kriv', kroz suze je govorio pjevačev otac.

Vidoje je otkrio i kako se na neobičan način oprostio od sina.

 Darko Radovanović Izvor: Youtube/Screenshot

'Tog jutra je gostovao u jutarnjem programu i nazvao me je da ga iskritiziram pošto sam mu uvijek ukazivao na greške. Taj dan sam mu rekao da nemam ništa loše kazati, bio je odličan. Nisam znao da će to biti posljednji put da ga čujem', rekao je Darkov otac jednom prilikom za Kurir.

Povezane vijesti