Dino Dvornik i Snežana Mišković Viktorija snimili su hit 'Od Splita do Beograda'. Na jednoj Instagram stranici pojavila se fotografija dvoje vrsnih glazbenika koji su u to vrijeme bili prave zvijezde u bivšoj državi.

Kako piše u opisu, fotografija datira iz 1991. godine, a na njoj su Snežana Mišković Viktorija i Dino Dvornik.

Podsjetimo, Dino je preminuo prije točno 15 godina, samo 18 dana prije nego što bi proslavio svoj 44. rođendan i pola godine nakon što mu je umro otac čuveni glumac - Boris Dvornik.

Kako su tada pisali domaći mediji, pjevač je preminuo od smrtonosne kombinacije lijekova za smirenje i antidepresiva.

Ella Dvornik i Dino Dvornik
Instagram 

Viktorija se 2013. godine povukla sa scene jer nije dovoljno zarađivala. Također, tijekom 2017. godine se špekuliralo da ima problema sa zelenašima te zbog toga prodaje stan. Pored toga, borila se i s narkoticima.

'Tek u trideset trećoj sam prvi put vidjela heroin, ovu drogu su koristili glazbenici s kojima sam snimala ploču. Vidjela sam da ti ljudi ne funkcioniraju bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može dovesti do situacije da čovjek umre od obične upale pluća, od gripe, da propada cijeli organizam, stradaju kosti', kazala je Snežana pa nastavila:

Dino Dvornik i Snežana Mišković Viktorija
Youtube/Screenshot 

'Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Poslije završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osjećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobjegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo na filmu', ispričala je svojevremeno pjevačica.