Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKO IZGLEDA BRAT DRAGANA BJELOGRLIĆA: Od njega je stariji 8 godina, a jednom ga je čak i zamijenio u filmu

Jedan drugom su velika podrška.

 Dragan Bjelogrlić Izvor: Zorana Jevtić/KURIR

Goran Bjelogrlić je uspješan filmski producent i zajedno s Draganom Bjeloglićem vodi producentsku kuću. Tijekom karijeru bio je njegov 'partner iz sjene' i velika podrška tijekom glumačke karijere svog brata.

Unatoč činjenici da i on posjeduje neosporan glumački talent, Goran nikad nije imao želju postati glumac. Ipak, njegova uloga u seriji 'Južni vetar' svima je privukla pažnju.

 Dragan Bjelogrlić Izvor: Antonio Ahel/Pixsell

Svoju strast prema glumi Goran je izrazio kroz produkciju. I dok sad rame uz rame s bratom surađuje na velikim projektima, Goran nikada neće zaboraviti njihovo djetinjstvo. Jednom je prilikom otkrio i kakav je Bjelogrlić bio kao dječak.

'Kao i svaki mlađi brat - nemiran i neposlušan. Odrasli smo na Voždovcu u vrijeme kad je slovio za najopasniji dio Beograda. Morao me je slušati, mada nije bilo lako. Sad ja slušam njega. Tako to ide', kaže Goran.

 Goran Bjelogrlić Izvor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Inače, Goran je radio na mnogobrojnim filmskim ostvarenjima. Ona po kojima je poznat su 'Lepa sela lepo gore', 'Rat uživo', 'Ivkova slava'. Naravno, sudjelovao je i u svakom autorskom projektu brata Dragana Bjelogrlića koji je oduševio publiku - od serije 'Vratit će se rode', preko 'Montevidea', pa do 'Senki nad Balkanom', a nije neuobičajeno da se pojavi i pred kamerama u malim ulogama.

Nije tajna da braća dosta sliče, pa je jednom prilikom upravo Goran umjesto Dragana snimio jedan dio filma.

'Zbog naše sličnosti, samo sam ga dublirao u jednoj sceni filma 'Kupi mi Eliota', rekao je Goran. No, unatoč fizičkoj sličnosti, karakteri su im dosta drugačiji.

Uostalom, o tome govori i činjenica da mnogi i dalje ne znaju kako Goran Bjelogrlić izgleda.

'Dragan je živahniji i energičniji, Goran je nekako tijekom cijelog djetinjstva bio mnogo mirniji. Mada, obojica se vole šaliti s ljudima', otkrili su svojedobno njihovi susjedi.

Povezane vijesti