Influencerica Zorana Jovanović Zorannah nedavno je objavila da se sa svojim dečkom nogometašem Eloyem Roomom seli u Nizozemsku, nakon što su nekoliko mjeseci proveli u SAD-u zbog njegovog posla.

Oni su nedavno kupili stan, a sada ga opremaju po svojoj želji. Zorannah s uživanjem kupuje sve što želi za novi dom, i za to ne žali novac.

Ona je na svom YouTube kanalu objavila dio stana u kojem već sada sve odiše luksuzom.

'Mislila sam da će nam stan biti na zeleno, ali smo se predomislili i idemo na plavo. Stan ću vam pokazati kada sve završim, kada kupim sve detalje, dekoracije, kada promijenim boju koju želim. Do tada ćete vidjeti samo dijelove. Stan je prelijep, jedva čekam namjestiti sve kako treba i da vam ga pokažemo', rekla je Zorannah, pa nastavila pokazivati stvari.

Zorannah stan
Youtube/Screenshot 

Blogerica je pokazivala od običnih krpi, spužvi, pribora za jelo, tanjura preko dekoracije poput svijećnjaka, svijeća, mirisnih štapića do raznih plehova, usisivača, blendera...

'Nisam ni ušla, već sam potrošila 500 eura', rekla je Jovanović dok je bila u jednoj trgovini.

Kada se vratila u stan, snimila je svog dečka, koji je odmarao u dnevnoj sobi na velikoj bijeloj garnituri, a Zorannah ga je uhvatila kako gleda smiješne klipove na TikToku. U jednom trenutku pogledali su viralni video Miljane Kulić, što ih je nasmijalo.

Zorannah stan
Youtube/Screenshot 

Podsjetimo, ona je ranije otkrila kako su kupili novi stan u Nizozemskoj te su morali iseliti iz njegove kuće, a onda spomenula njegovu bivšu suprugu, s kojom je živio tu.

'Kupili smo mi prelijep stan u Nizozemskoj, a i on je ovdje živio s bivšom ženom, tako da ova kuća nikada ni nije bila moja', rekla je Zorana, a onda se spakirala i krenula plakati.