Srpska pjevačica Dragica Radosavljević Cakana odrasla je u kući u Leposaviću u Kosovskoj Mitrovici i cijelog života je maštala da ima svoj obiteljski dom, što je zajedno s emotivnim partnerom i ostvarila.

Iako je imala priliku iskusiti gradski život u stanu, kuća i život u Sremčici je nešto neprocjenjivo za pjevačicu.

Cakana je otkrila koji kutak njezinog doma joj je omiljeni, koliko ulaže u interijer i je li ona jedna od onih koji njeguju tradiciju i stari namještaj ili voli nešto modernije.

Cakana
Dragan Kadić/Kurir 

'Meni je sve omiljeno u mojoj kući. Najviše vremena provodim u svojoj sobi, gdje imam stol za masažu, svoj kozmetički kutak i traku za trčanje. To mi je jutarnja neka varijanta. Popodne sam u blagovaonici, imam jednu svoju foteljicu, gdje odmaram noge i gledam televizor. Ne mogu ne spomenuti svoju terasu, dvorište i cvijeće koje obožavam', rekla je Cakana.

Cakana je otkrila kako je ona ljubitelj stilskog namještaja, ali da je njen obiteljski dom u Sremčici kombinacija modernog i vintage.

'Dok sam živjela u stanu u Beogradu, kod mene je sve isključivo bila antika. Od tepiha i lustera do raznoraznog namještaja. Sve što sam zarađivala ja sam trošila na ta divna stara ogledala, fotelje i lijepe svijećnjake. Vazu obitelji Ming, na sve te neke stvari koje sam priželjkivala u djetinjstvu. Nije mi baka ostavila, ali ću biti baka koja će to ostaviti. Kada smo sredili ovu kuću u Sremčici, tu smo ubacili nove stvari i iste oplemenili starim slikama i ponekim starim komadima namještaja, komodama s mramornom pločom. Drugu našu kuću, koja je montažna, smo opremili tim starim stvarima, imamo veliki blagovaonski stol, a i spavaća soba je u tom starinskom stilu', izjavila je pjevačica i dodala:

Cakana kuća
RTS/PrintScreen 

'Kuća u kojoj mi živimo je 1967. godine proglašena za najljepšu vikendicu Jugoslavije. Isključivo je bila moja želja da mi živimo ovdje. Rođena sam u Leposaviću u Kosovskoj Mitrovici, živjela sam uvijek u kući, to mi je prirodno stanje i imala sam sreće da i Nebojša i ja možemo to sebi priuštiti. Nije to nikakav glamur, niti je kuća velika, samo sam to lijepo sredila. Volim mijenjati raspored u kući, promijenim slike na zidu, da se ja bolje osjećam.'

Cakana za svoj dom kaže da je skroman, a istovremeno i moderan i ugodan za boravak, ali o skupocjenostima koje ga krase, ne želi previše govoriti.

'Puno skupocjenih stvari imam u kući, ali ja o cijenama stvarno ne bih, jer sam imala velike neugodnosti', priznala je.

Cakana kuhinja
RTS/PrintScreen 

Kako je bila na meti pljačkaša, pjevačica i njen partner Nebojša su mnogo oprezniji te su kuću dobro i osigurali.

'Naša kuća je oduvijek bila dobro osigurana. Otkako smo ovdje došli mi smo ugradili kamere. Ali tih dana je često nestajala struja, a razlog nikada nismo znali i alarmi su čas radili, čas nisu radili. Mi smo bili meta, to je evidentno. Troškovi su stravični, od mog nakita, ali sve što je materijalno, to se nadoknadi, ali nakon toga ostaje veliki problem sigurnosti. Naravno da smo mi nakon toga ojačali sve. Trudimo se da uvijek ima nekoga u kući, i kad mi putujemo, tu je žena koja radi za nas i čovjeka koji održava dvorište. Sada nemamo taj problem, ali u svakom slučaju nije ugodno.

Cakana kuća
RTS/PrintScreen