Pjevačica Aleksandra Radović slovi za jednu od najboljih regionalnih pop pjevačica. O njoj se gotovo nikada nije pisalo u negativnom kontekstu, a trudi se i svoj privatni život zadržati podalje od očiju javnosti.

Ipak, ono što se dobro zna je činjenica da Aleksandra iza sebe ima jedan propali brak s bubnjaromDejanom Nikolićem Džonijem s kojim je nastupala u vojnom orkestru.

Aleksandra Radović s bivšim suprugom
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Još kao studentica stupila je u vezu s Dejanom, nakon čega je s Aleksandrom Zeremskim dobila kćer Ninu.

Ipak, ono što rijetko tko o njoj zna jest to da Zeremski zapravo nije bio njena jedina prva velika ljubav. Posebno mjesto u njenom životu imao je još jedan muškarac kojeg su kasnije povezivali s još nekoliko poznatih dama s domaće javne scene.

U pitanju je producent Aleksandar Kukanjac. Pričalo se da je među njima bila velika i prava ljubav, kao i da mu je posvetila određene pjesme. Ipak, čini se da je sudbina imala drugačije planove za njih, pa se par razišao i svatko je otišao svojim putem.

U prilog tome da bivši dečko Aleksandre Radović voli poznate dame govori i činjenica da je poslije pjevačice uplovio u vezu, a potom i brak s glumicom Daninom Jeftić s kojom je 2013. dobio sina Maksima.

Ni ovaj brak nije odolio vremenu, par se razišao nakon čega se Danina vratila u Srbiju gdje sada živi sa roditeljima.