Pjevačica Milica Pavlović dugo je živjela kao podstanar i nije se stidjela to istaknuti javno, sve dok nije kupila nekretninu u glavnom gradu Srbije.

Milica je kupila nekretninu od 90 kvadrata i platila je, kako mediji navode, čak 270.000 eura, a potom u uređenje uložila još 50.000.

Milica Pavlović
Instagram 

Ona na društvenim mrežama često objavljuje fotografije te tako ponekad sa svojim pratiteljima podijeli i djelić luksuza u kojem živi. Mediji su svojevremeno prenosili da je Pavlović za uređenje stana angažirala profesionalce u želji da sve bude savršeno.

Milica često pozira ispred vrata sa staklom i pregradama, kao i u kuhinji koja je sređena po posljednjim trendovima.

Iz onoga što se vidi na fotografijama koje je objavljivala na svom Instagram profilu, u njenom stanu dominiraju svijetli tonovi, najviše bež, bijela i smeđa, osim u dnevnoj sobi u kojoj je pod žute boje uz koji se uklapaju drveni komadi namještaja.

Kuhinja je napravljena u minimalističkom stilu i prevladavaju sivi tonovi. Sve izgleda veoma luksuzno, ali i uredno i pedantno. Poseban detalj su, također, i blagovaonske stolice.

Milica Pavlović
Instagram 

Tu je i prostrani kuhinjski otok koji je najnoviji trend u opremanju doma, a fanovi su se jednom prilikom našalili da Milica na njemu više voli pozirati nego kuhati.