Aleksandra Prijović je jedna od najuspješnijih pjevačica na regionalnoj glazbenoj sceni, a malo tko zna kako izgleda njen otac.

Naime, fanovi ističu da je pjevačica preslikana majka Borka, a njenog oca Nedeljka rijetko viđamo. Iako su Aleksandrini roditelji razvedeni, pjevačičin odnos prema njima se nije promijenio.

Aleksandra Prijović nosi nakit od 130 tisuća eura
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Od malena je pokazivala talent za glazbu. Voljela je pjevati, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi glazbom. Ja sam je i prijavio na glazbeno natjecanje. Bila je baš sretna. Otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvijek željeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se', izjavio je Nedeljko Prijović svojevremeno za Pink.rs

Aleksandra i Nedeljko Prijović
Instagram 

Nedeljko, inače, na svom Instagram profilu često objavljuje kćerine fotografije, čime je svima stavio do znanja da Aleksandru podržava u karijeri.

Podsjetimo, Aleksandrin otac i majka započeli su nove ljubavne živote, a Nedeljko se prije pet godina i drugi put oženio. Na svadbenom slavlju je prisustvovala Aleksandra sa suprugom Filipom.