Brakom za primjer i nakon toliko godina zajedničkog života mogu se pohvaliti Zorica Brunclik i Kemiš koji su i danas zaljubljeni kao prvog dana.

Kao svaki odnos, i njihov je prošao kroz različite faze, a Zorica je nedavno ispričala kakvu je ludost jednom napravila upravo zbog svog supruga.

Zorica Brunclik
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave pošto mi je Kemiš rekao da to napravim. To je neka naša faza, on je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te moderne frizure i ja odem i ošišam se', kazala je pjevačica koja je ubrzo shvatila kako je napravila pogrešku.

'Jao majko kako je to bilo strašno, pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore kada me je vidio, on jedva da je primijetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih napravila 6 puta da mi kaže', iskrena je Brunclik.

Zorica Brunclik i Kemiš
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Koliko god oni bili primjer idealnih supružnika, postoje neke stvari koje Zoricu nerviraju kada je njena druga polovica u pitanju.

'Ne gasi svijetlo uopće po kući. Tko što radi, ja samo idem i gasim svijetlo za njim. Ja samo gunđam, on govori kako zaboravlja. Pa ne može godinama zaboravljati, isti je problem i danas', otkrila je pjevačica.

Podsjećamo, Zorica i Kemiš nedavno su upriličili gala slavlje povodom krštenja svoje unuke Milice na kojem se okupilo pola estrade.

Zorica Brunclik i Kemiš
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Baka i djed su bili toliko uzbuđeni da nisu oka sklopili noćas. Došli smo u jednu provjerenu kuću, očekujemo da to bude kako treba. Ja sam najviše plakala, toliko sam bila uzbuđena. Očekujemo još jednu prinovu za dva-tri mjeseca, repertoar smo utvrdili. Punica ne pije, to je bolje po sve', izjavila je tom prilikom Zorica.