Mnoge regionalne zvijezde imale su problema sa zakonom, a iznenadit će vas tko se sve našao iza rešeteka. Za neke poznate osobe to nikad ne biste pomislili, ali su otvoreno pričali o svim problemima s kojima su se suočavali. Razlozi za odlazak u zatvor bili su razni: trgovina drogom, pijanstva, nedozvoljeno posjedovanje oružja i drugi prijestupi.

Rasta

Stefan Đurić Rasta
Marina Lopičić/Kurir 

Rasta je uhićen u listopadu 2020. godine kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva napravljen i pretres njegovog stana u kojem je pronađen skank.

On je tada saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je određen pritvor u kojem je bio tri mjeseca. Rasti je nakon puštanja na slobodu dosuđena kasna od osam mjeseci kućnog pritvora, a sada je tu kaznu i odslužio.

Džej Ramadanovski

Džej Ramadanovski
Dragana Udovičić/Kurir 

Džej je uvijek otvoreno govorio o svom životu i kroz osmijeh je pričao sve svoje nestašluke te nedozvoljene radnje. Tako je jednom prilikom napravio prekršaj u Švedskoj - vozio je u pijanom stanju, zbog kojeg je imao problema s tamošnjim vlastima.

'Proveo sam šest i pol godina u domu, pa mi nije bilo teško priviknuti se na skandinavske uvjete. U zatvoru smo imali teretanu, saunu, jacuzzi i solarij pa se nekako i moglo živjeti', priznao je svojevremeno.

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić ima tajanstvenu suprugu
Indir Merdanović za Stars & more 

Vjerovali ili ne, najveća balkanska zvijezda se našla iza rešetaka i to u jeku slave! Nije tajna da su Čolini hornorari bili ogromni te je jednom prilikom uhvaćen s pozamašnom svotom deviza, što je bilo strogo zabranjeno po tadašnjem zakonu. Još veći problem je bio ako svota nije bila prijavljena za porez. Zdravko je ostao u pritvoru 3 dana, gdje su ga saslušavali, a poslije toga se uspio izvući.

Aca Lukas

Aca Lukas
Dino Ninković 

Aca Lukas je bio uhićen zbog neovlaštenog posjedovanja pištolja. Osuđen je na četiri mjeseca, ali je pjevač tvrdio da mu je sve namješteno, iako nije uspio dokazati svoju nevinost.

Ana Nikolić

Ana Nikolić
Kurir TV 

Iako mnogi smatraju kako je Ana Nikolić posrnula te da se hitno mora vratiti na pravi put i opet zablistati kao velika zvijezda, ni prije osam godina nije uspjela sputati svoj karakter. Naime, provela je noć u policijskoj stanici u Rakovici, gdje je imala sukob s policijom. Kada su je zaustavili, pjevačica je jedva gledala na oči i izmjereno joj je 2,03 promila alkohola u krvi, nakon čega je s bratom zadržana na triježnjenju. Ona je od toga napravila opći kaos jer se svađala s policajcima.