Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DORIS DRAGOVIĆ RASPRODALA ARENU: Splitska diva priznala u kojim se trenucima osjeća živčano

Doris Dragović je rasprodala zagrebačku Arenu.

 Doris Dragović Izvor: Dino Ninković

Doris Dragović, jedna od naših najvećih glazbenih diva, rasprodala je zagrebačku Arenu. Ulaznica za spektakl najavljen za prosinc - više nema. Nestale su u samo mjesec i pol dana od najave koncerta. Najbolji je to pokazatelj koliko publika voli Doris i njezine bezvremenske hitove.

 Doris Dragović splitska je diva Izvor: Instagram

'Hvala svima, jedva čekam da ponovno doživimo onu emociju iz Arene, da se veselimo i guštamo! Hvala najboljoj ekipi s bravo! radija na vrhunskoj organizaciji i promociji', poručila je Doris.

I nakon dugogodišnje karijere srce na trenutak zastane prije izlaska pred publiku, otkrila je ranije Doris u razgovoru s Tatjanom Jurić.

'Uvijek je taj izlazak na pozornicu prvi i jedini, nikad više ta emocija! Uvijek su pripreme najvažnije na svijetu, uvijek su probe – živčane, sve što jedan pošteni koncert mora imati', kazala je.

Vlasnica jednog od najjačih vokala hrvatske glazbene scene, ponovno je dokazala da ni nakon četiri desetljeća karijere ne silazi s vrha. Na pozornici najveće hrvatske Arene, prije četiri godine ostavila je i srce i dušu, a isto je obećala i ovaj put. 20 tisuća ljudi te je večeri pjevalo kao jedno, publika svih generacija je, malo je reći, bila oduševljena.

Povezane vijesti