Sandra Afrika osvrnula se na ponovne priče o sukobu i pomirenju s Milom Kitićem.

Njihova priča počela je prije dvadesetak godina kad je Sandra bila njegova plesačica, a nakon toga ostvarila je i zavidnu estradnu karijeru.

Sandra Afrika
Kurir/Ana Paunković 

Govorilo se da ona i Mile više nisu u dobrim odnosima, do skoro, kada se pojavila snimka kako sjede za istim stolom, u istom krugu ljudi.

Kako je rekla Sandra, Mikiša njen menadžer je tajno snimao s Kitićem.

Mile Kitić, Sandra Afrika
TikTok/Screenshot 

Mile je pak, Sandri pružio 'ruku pomirenja' time što je osudio napad na nju prije nekoliko mjeseci, kad je proganjao manijak.

'To je katastrofa. Nikada ne znaš na kakve luđake ćeš naići. Ja to osuđujem. Čitao sam da je proganjao i to je užas. I svojoj kćeri sam govorio da ne komunicira puno s nepoznatim muškarcima preko društvenih mreža', rekao je Kitić osuđujući postupke čovjeka koji je proganjao Sandru.

Mile Kitić ima kćeri Elenu i Sanju
Instagram 

Bez obzira na sve, Sandra je u jednom od posljednjih intervjua rekla da smatra kako joj suradnja s Milom nije pomogla već joj je odmogla, jer je dugo morala objašnjavati ljudima da je, ipak, pjevačica i da se time želi baviti.

Naime, špekuliralo se da je Afrika kod Kitića dobila otkaz jer ju je njegova supruga Marta Savić napala i počupala joj ekstenzije. Sandra je te glasine kasnije demantirala.