Pjevačica Sandra Afrika srušila je tabue koji se vežu za nogometaše kad su u pitanju bakšiši i kićenje pjevača na nastupima.

Opće je poznato da nogometaši ne žale dati novac za dobar provod, pogotovo kad treba počastiti pjevačicu, međutim, Sandra Afrika ne dijeli ovo mišljenje te za srpske nogometaše kaže da su najveće škrtice.

Njena iskustva s nogometašima kojima je pjevala potpuno su drukčija od onoga kako se oni predstavljaju, o čemu je govorila na jednoj televiziji u Njemačkoj.

Ona je ne samo demantirala ovu priču nego tvrdila totalno suprotno - da tu nema novca niti dobrog posla.

'Imaju kao milijune neke, ovo-ono, vjeruj mi, kad dođeš pjevati, nitko ne izvadi ni 50 eura da plati pjesmu. Toliko o njihovim novcima. Da ne pričam o tome da moraju zvati tatu i mamu da pitaju za neke stvari i mogu li platiti. Tako da, molim te, šalju avione i to… Tko šalje avione?', rekla je bijesno Sandra za jednu njemačku televiziju te dodala da su nogometaši škrtice i da od njih ne dobiva velike bakšiše.

'To su budalaštine, nitko od njih ne šalje nikakav avion. Ne meni, nego, jednostavno, to je tako. Oni su škrtice', zaključila je.

Sandra Arika i Volkov
Instagram 

Inače, čudno je što Sandra ima ovakav stav prema nogometašima kad je bila u burnoj emotivnoj vezi s Vladimirom Volkovom, a sada su, po svemu sudeći, obnovili vezu.