Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U JAVNOST JE 'PUSTIO' NJENE INTIMNE FOTOGRAFIJE: Pjevačica ponovno ljubi nogometaša koji ju je prevario s dvije kolegice

Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, pomirila se s bivšim partnerom.

 Sandra Afrika Izvor: Instagram

Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija pod nadimkom Sandra Afrika dugo je samovala, a onda joj je bivši dečko, nogometaš Vladimir Volkov poslao poruku te se s njim po svemu sudeći pomirila. Čini se da je atraktivna pjevačica bivšem sve oprostila budući da ju je prevario dva puta.

Naime, Sandra i Vladimir imali su burnu vezu, ali je njihov prekid postao još burniji kad su procurile Sandrine fotografije nastale tijekom intimnog odnosa s njim, a za koje se šuška da ih je upravo Volkov pustio u javnost.

 Sandra Afrika i Vladimir Volkov Izvor: Instagram/Screenshot

Nakon tog skandala uslijedio je novi kad je Sandra saznala da ju je Volkov prevario s njenom kolegicom Marijom Anom Smiljanić, ali i sa bivšom članicom grupe 'Hurricane' Ivanom Boom Nikolić. Za to je, kako je sama izjavila, saznala iz medija, i unatoč činjenici da je s njim planirala brak i obitelj, definitivno su se rastali prije nekoliko godina.

Nedavno su odlučili svojoj ljubavi ipak dati još jednu priliku jer vjeruju da su jedno drugom suđeni.

'Nakon prekida s Vladimirom, Sandra se potpuno povukla. Bila je u teškoj depresiji, iz stana je izlazila samo kad je morala na nastupe ili televizijska gostovanja. Udvarali su joj se mnogi, ali ona nije željela ni pokušati s nekim drugim jer je čvrsto vjerovala da će joj se on naposljetku vratiti', ispričao je izvor blizak paru.

Kako je dodao dobro obaviješten izvor, do pomirenja je došlo jedne noći kada je Vladimir bio u provodu s prijateljima, konzumirao je alkohol i pjesme koje je te večeri slušao podsjetile su ga na bivšu djevojku koja ga je najviše voljela i sve mu opraštala:

'Poslao joj je poruku i dogovorili su susret, a sve ostalo je povijest. Ona kao da je samo to čekala, a on je shvatio da je samo s njom bio sretan', ispričao je izvor. Dogovorili su se, navodno, da ovoga puta o svojoj intimi neće govoriti javno, da će je čuvati od znatiželjnih pogleda i komentara, te da žele u miru živjeti svoju ljubav za koju vjeruju da je jača od svih izazova. Vladimir je više u Sandrinom stanu nego u svom, žive u Novom Beogradu, nerijetko je prati i na nastupe, ali i izlaze u noćne provode i posjećuju prestižne restorane.

Povezane vijesti