Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KĆI REGIONALNE PJEVAČICE UDAJE SE ZA ŠEIKA: 'Očarani su njome, tretiraju je kao princezu'

Kći Elme Sinanović, Hulija Sinanović, udaje se za šeika iz Katra.

 Elma Sinanović Izvor: Instagram

Posljednjih dana na estradi su sve glasnija šuškanja da se Hulija Sinanović, kći pjevačiceElme Sinanović, udaje, i to ni manje ni više nego za bogatog šeika u Kataru.

Prema priči jedne od Elminih kolegica koja je zamolila za anonimnost, pjevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sada je misteriozna i o detaljima svadbe svoje kćeri ne želi govoriti javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

'Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom ljepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vrijeme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar - Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvijek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posjetiti Katar. Elminu mezimicu javni život ne zanima pretjerano, iako je veoma talentirana za glazbu. Prije nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila krenuti drugim putem. Pravi je zvrk, obožava mijenjati imidž', završava izvor.

 Elma i Hulija Sinanović Izvor: Instagram

Ipak, sama pjevačica je prije nekoliko dana za medije priznala da uskoro odlazi za Katar i da je već na strani svog budućeg zeta.

'Jao, udat će se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unaprijed žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drukčija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je - samo crno - bijelo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, bit će tu svašta nešto', uz osmijeh je rekla Elma pred kamerama emisije 'Ekskluzivno'.

 Elma Sinanović poznata je pjevačica Izvor: Instagram

Povezane vijesti