Poznate zvijezde na društvenim se mrežama trude ostaviti što bolji dojam. No, u želji da izgledaju što bolje i ljepše često pretjeruju s photoshopom, točnije obradom fotografija zbog čega nailaze na ismijavanje javnosti.

Izdvojili smo par poznatih dama koje su zbog nerealnih fotografija isprozivane na društvenim mrežama.

Dara Bubamara

Svima je već odavno jasno da Dara Bubamara fotografije obrađuje do neprepoznatljivosti. Pjevačicu redovito optužuju da pretjeruje u photoshopu te da često ne sliči na sebe, no ona ne mari za to i svakodnevno nas iznenađuje novim obrađenim fotografijama.

Lepa Brena

Poznata pjevačicaoduvijek je glasila za jednu od najljepših i najzgodnijih pjevačica na ovim prostorima. Čak i u 62. godini plijeni pozornost gdje se god pojavi. Iako joj mnogi zavide na licu bez bora te na vitkoj figuri, Brena je također otkrila čari photoshopa i od tada se često na njenim fotografijama može vidjeti dorada koja ponekad ode toliko daleko da ju prozivaju na društvenim mrežama.

Elma Sinanović

Kad se pojavila na estradnoj javnoj sceni ova pjevačica nosila je epitet s*ks bombe. Bila je i ostala jedna od najljepših žena s estrade, no i ona je pokleknula čarima photoshopa što dokazuju njene fotografije na Instagramu. Što se dogodilo Elmi, i odakle potreba za tolikom obradom fotografija kada je već ionako prelijepa žena, nije poznato.

Martina Tomčić

Hrvatska operna pjevačica Martina Tomčić mnoge je iznenadila fotografijama nastalih na setu popularnog 'Supertalenta'. Brojni obožavatelji na društvenim mrežama komentirali su kako Martina ne sliči na sebe te pretjeruje s obradom fotografija. No, za to su ipak okrivili stilista Marka Grubnića koji joj je, očigledno, osim stylinga sređivao i fotke.