Jedan od najpopularnijih parova regije zasigurno su pjevačica Lepa Brena i bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović. Mnogo je bure podigla njihova veza jer je u to vrijeme Živojinović još bio aktivni tenisač, a Lepa Brena je harala bivšom državom puneći ne samo dvorane nego stadione. Iako trenutno žive idilično, posljednjih godina se u medijima pojavljuju šokantne tvrdnje da je Brena imala ljubavnike.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Instagram 

Dragan Antonijević Arlekino, glazbena zvijezda koja je osamdesetih godina oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj Breni. Kako je 1993. godine ovaj glazbenik tvrdio, Brena i on ludo su se voljeli.

'Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidjela. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam ja tada imao djevojku koju sam poslije ostavio jer ju nisam želio varati. Moji osjećaji prema Breni bili su jači. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se bojao da ću joj brzo dosaditi.

Brena je pokušavala biti sa mnom, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990 godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli', riječi su glazbenika, koje prenose srpski mediji.

'Mislim da naša ljubav nije uspjela najviše zbog Marine i Fute. Neko vrijeme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da sa mnom ne može koračati kroz život, jer ja sam bio glazbenik u usponu, a ona velika zvijezda. 

Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospjele u javnost', objasnio je Dragan.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Instagram 

Podsjetimo, sredinom osamdesetih šuškalo se da ima neka tajna veza između nje i frontmena Bijelog Dugmeta, Gorana Bregovića. Budući da su njih dvoje tad bili velike zvijezde, ne čudi da je ova priča budila veliki interes u medijima i javnosti.

Ni Brena i Brega nisu nikad potvrdili ta šuškanja, a oboje su se trudili privatni život što bolje sakriti od očiju javnosti. Međutim, po novinama su se pojavljivale njihove zajedničke fotografije, no one su mogle nastati i na isključivo prijateljskom odnosu.

Jutarnji list 2020. godine objavio je fotografiju za koju su u naslovu najavili da 'potvrđuje tajnu ljubav Lepe Brene i Gorana Bregovića'. Naveli su da se radi o fotografiji koju su dobili od anonimnog izvor, te da je snimljena 1984. na izoliranom otoku Šćedro koji se nalazi uz južnu obalu Hvara od kojeg ga dijeli samo Šćedarski kanal. U vrijeme kad je nastala ova fotografija, Lepa Brena je imala 23 godina, bila na uzletu svoje karijere, dok je, tad 34-godišnji Bregović već bio velika zvijezda.

Goran Bregović
Karmela Prpić 

Osamdesetih su se na račun navodne Brenine veze s Bregovićem rasprodavale novine, a puno pozornosti privukao je naslov da je Brena uhvaćena na njegovoj jahti, nedugo nakon nastanka ove fotografije. Navodno su i Brenini susjedi, dok je živjela u Novom Sadu, govorili da su često viđali kako je posjećuje čovjek koji sliči na Bregovića i koji je uvijek dolazi s punim rukama cvijeća i poklona.

Što god da je bilo u prošlosti, Brena i Brega danas su u prijateljskim odnosima. On je 1993. u Parizu oženio svoju suprugu Dženanu Sudžuku s kojim danas ima tri kćeri, dok se Brena dvije godine ranije udala za Slobodana Bobu Živojinovića s kojim joj ljubav cvjeta i danas.