Goran Bregović svoju obitelj rijetko pokazuje u javnosti, a supruga s kojom je u braku 30 godina ne voli fotografe pa je ne možemo vidjeti na svečanim događanjima s glazbenikom.

Međutim, na društvenim mrežama jednom je prilikom osvanula fotografija supruge poznatog glazbenika.

Goran-Bregovic
Profimedia 

Dženana Sudžuka udala se za Bregovića 1993. godine, a vjenčanje je održano u najromantičnijem gradu na svijetu - Parizu.

Iako je Bregović jedan od poznatijih glazbenika i već tri desetljeća su zajedno, Dženana je oduvijek bila sklonija povučenom načinu života.

Par ima tri kćeri Emu, Lulu i Unu.

Iako je nekada bila među najljepšim ženama u Bosni i Hercegovini, Dženana je za Blic skromno odgovorila: 'Kakva ljepotica, ja sam starica. Ali možete me pitati kako se osjećam kao majka čija je kćer umjetnica!', misleći na tadašnju diplomu najstarije kćeri Eme.

Kako prenosi Blic, o braku s Dženanom govorio je i sam Bregović.

Goran-Bregovic-na-ulicama-Sarajeva.jpeg
Story 

'Moraš se vjenčati. Moraš imati nekoga u svom životu za ravnotežu, da ti život ne opterećuje. Brak i obitelj služe tome', rekao je.

Inače, Bregović sa sarajevskom plesačicom Jasenkom ima i izvanbračnu kćer. Tadašnji par nije planirao dijete, ali je Bregović prihvatio dijete. Punoljetna Željka danas živi u Austriji s mužem i dvoje djece.