Ovih dana objavljena je fotografija bivše Miss Hrvatske, Aleksandre Grdić, iz njenih manekenskih dana snimljena 2007. godine koja nas je vratila u njezino najslavnije doba.

Aleksandra Grdić
Sanjin Strukic/PIXSELL 

Aleksandra je nosila reviju na sajmu vjenčanja te je pozirala s, također, bivšom misicom Majom Cvjetković.

Aleksandra Grdić i Maja Cvjetković
Sanjin Strukic/PIXSELL 

Grdić je bila seks simbol ranih 2000-ih, a danas se povukla iz javnosti i živi posve drugačijim životom, podalje od svjetala pozornice.

Kao Miss Hrvatske proslavila se 2003. godine te je vrlo brzo postala jedna od najtraženijih domaćih manekenki.

Nakon velikih uspjeha u modnom svijetu, sudjelovala je u raznim reality showovima, a jedno je vrijeme na televiziji imala i vlastiti show koji se zvao 'Apsolutno Aleks'.

Njezin život obilježen je skandalima pa se nerijetko za Aleksandru moglo čuti da ide stopama svjetski poznate kolegice Kate Moss. Aleksandru i dan danas pamte po 'Aferi Praxiten’ zbog koje je u javnosti nosila još jednu titulu - 'Miss Praxiten'. Osim toga, bila je prva misica koja se skinula za Playboy te nikad nije skrivala da je estetskom operacijom povećala grudi.

Aleksandra Grdić povukla se iz javnosti
Story 

Burne veze i noćne izlaske Grdić je, neočekivano, zamijenila mirniji životom u svojem rodnom gradiću – Virovitici. Naime, ljepotica prodornih očiju upoznala je Marka Šijakovića s kojim je dobila troje djece. Nakon što je promijenila život iz korijena, medije je odlučila držati što dalje od sebe i svoje obitelji. No, rijetki znaju da njezina životna priča ima i tragičnu notu.

Aleksandra je, naime, u kratkom roku ostala bez najmilijih članova obitelji. Preminuo joj je otac, a nakon njega i još neki bliski rođaci. Nekretninu, u kojoj Grdić danas živi, naslijedila je od bake i djeda.

Neven Ciganović, Aleksandra Grdić
Matija Toplovec/Pixsell 

Prema izvorima bliskim bivšoj misici, ona sada živi skromno i prima dječji doplatak. Početkom milenija nije se moglo pretpostaviti da će nekad buntovna manekenka napraviti rez te uspješno istupiti iz javnog života.