Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OTIŠLA SAM U TIŠINI': Severina prvi put progovorila o bivšima, evo što misli o druženju Igora Kojića i Milana Popovića

Autor Kristina Zrilić

Severina Vučković prvi je put progovorila o odnosu bivšeg supruga Igora Kojića i bivšeg partnera Milana Popovića.

 Severina, Igor Kojić i Milan Popović Izvor: Instagram

Severina Vučković, tijekom odmora na Maldivima gdje je proslavila rođendan sina, ali i svog menadžera i prijatelja Tomice Petrovića, prvi je put progovorila o bivšem suprugu Igoru Kojiću i bivšem partneru Milanu Popoviću.

Naime, njihovo druženje i fotografija s ljetovanja na kojoj poziraju zagrljeni šokirala je regiju. No, Severina nije bila toliko šokirana ni iznenađena.

'Ne, meni je prva asocijacija bila pesma Frane Lasića 'Zagrljeni'. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su Božji putevi neočekivani. Zato ja vjerujem, kao što vjerujem da ničija nije do zore gorjela', rekla je za Story.rs.

Iako je razvod od Igora prošao civilizirano i djelovalo je da je otišao u tišini, ali na kraju ipak nije tako ispalo.

'Ja sam otišla u tišini. I toga ću se nastaviti držati', dodala je.

 Severina i Ana Vučković Izvor: Instagram

Prošle godine cijeli je Balkan brujao o navodnom fizičkom okršaju između Severine i njene sestre Marijane, a pjevačica sad na sve gleda ovako:

'Jedino zbog čega mi je žao jeste to što se moja majka od 86 godina osramotila pred susjedima. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: 'Ima jedna baba koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Đavolje su te pare'. Nema obitelji koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini srca obitelji, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili'.

Povezane vijesti