Bugarska proročica Baba Vanga 'vidjela je svijet' sve do 5079. godine – za kad je predvidjela 'kraj čovječanstva'. Vanga je navodno prorekla i smrt princeze Diane, Hitlerov i Staljinov neslavan kraj, napad na trgovački centar u New Yorku, raspad SSSR-a, a neke regionalne zvijezde posjetile su proročicu u njezinu domu kako bi saznali što ih čeka u daljnjoj karijeri i na privatnom planu.

Baba Vanga, koja bi na današnji dan proslavila 112. rođendan, u svojoj kući je ugostilaLepu Brenukojoj je prorekla da će se udati za 'čovjeka u bijelom', a preminuloj pjevačici Silvani Armenulić predvidjela je smrt.

Baba Vanga živjela je u Bugarskoj
Youtube/Screenshot 

'Savjetovali su me da noć uoči susreta s njom prespavam na nekoliko kockica šećera. To mi je bilo čudno, ali sam ipak uzela taj šećer. Kada smo stigli ispred njene kuće, na stotine ljudi je čekalo u redu. 'Ti si Lepa Brena? Znala sam da ćeš doći kod mene!', tim riječima me je pozdravila kada sam ušla kod nje u kuću. Poklonila sam joj svilenu maramu i zlatni lanac s malim privjeskom. Prorekla mi je da nikada neću prestati pjevati, da je to moja sudbina. Rekla mi je da ću otvoriti kuću gdje će raditi mnogo pjevača i glumaca i da ću se udati za domaćeg čovjeka koji nosi bijelu uniformu. Tada nisam shvaćala da će to biti Boba, iako smo nas dvoje već bili u vezi.

Prognozirala mi je da ću imati samo mušku djecu. Pitala me je želim li saznati kada ću umrijeti. Rekla sam joj da ne želim, to mi je bilo strašno, ali umirila me je riječima da ću biti dugovječna', rekla je Brena za HIT Informer.

Lepa Brena bavila se i glumom
Instagram 

Ne baš lijepa proročanstva dočekala su pjevačicu Silvanu Armenulić koja je kolovozu 1976. godine u iskoristila je gostovanje u Bugarskoj kako bi posjetila čuvenu Baba Vangu. Susret je, kažu, bio mučan. Slijepa Vanga dugo je šutila tijekom pjevačičine posjete, a onda je rekla: 'Ne želim pričati s tobom. Ne sada. Idi i dođi kroz tri mjeseca.'

Međutim, to nije bilo sve što joj je rekla. Ono što je uslijedilo izgovorila je u transu. Silvana je tada bila već na vratima: 'Čekaj, u stvari nećeš moći doći... Idi, idi, ako možeš, dođi!'

Silvana Armenulić umrla je 1976.
PrintScreen 

Jugoslavenska Marilyn Monroe, kako su je nazivali zbog ljepote, poginula je 10. listopada 1976. godine u prometnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, kod mjesta Kolari. U istoj nesreći stradali su i njezina sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RTV Beograd, koji je upravljao vozilom. Igrom sudbine, Lepa Lukić zakasnila je i nije s njima pošla na taj put.