Srpska folk pjevačica Tea Tairović nedavno se našla u centru skandala kada su mediji neprestano pisali da je pjevačica ponovo privedena nakon nastupa u inozemstvu. Međutim, kako je objasnila, radi se o nesporazumu, te je cijelu priču ostavila iza sebe.

Novinari iz susjedstva mladu su pjevačku zvijezdu uhvatili u beogradskoj zračnoj luci, u trenutku kada se, kao i svakog vikenda, vraćala s nastupa. Ipak, zbog trenutne situacije u Turskoj i strašnih potresa, Tein koncert tamo je otkazan.

'Da, morali smo otkazati nastup, zapravo odgoditi... Što reći, to je velika tragedija, velika tuga i nesreća i žao mi je što se to događa', istaknula je pjevačica za Republiku.rs

Tairović je priznala i da nema vremena za ljubav, ali da je zaljubljena i da postoji netko tko joj se sviđa.

'Ma, kakvi! Nema kod mene ništa i nikog kada je ljubav u pitanju... Ima netko tko mi se sviđa, to nisam rekla (smijeh). Koči me to što nisam tu, kao da nemam kuću i krevet, nikada nisam kod kuće, tako da samim tim mi je jako teško ostvariti neku vezu', priznaje ona, pa dodaje:

'Iskreno, ne pada mi sve to teško, jer volim svoj posao, to sam cijelog života i htjela raditi. Fizički je naporno, ali ništa što nije rješivo s dva-tri dana dobrog sna. Bit će vremena i za ljubav', zaključila je Tea.

Tea Tairović
Kurir 

Podsjetimo, nedavno je regionalnim medijima odjeknula vijest da je Tea Tairović privedena tijekom nastupa u Švedskoj.

Kao dokaz navodnog privođenja, objavljene su i fotografije pjevačice s rukama na leđima, zbog čega su se pojavile tvrdnje da ima lisice, dok iza nje stoji osoba za koju je navedeno da je policajac.

Ipak, kako Kurir saznaje od dobro obaviještenog izvora upućenog u estradna događanja, Tea se povjerila bliskim osobama da su aferu 'privođenje u Švedskoj' izmislili i u medije plasirali pojedini pjevači i estradni menadžeri kako bi ona bila diskreditirana od strane vlasnika klubova koji se za nju doslovno otimaju.