San mnogih žena, pogotovo onih s estrade je da imaju savršeno oblu i utegnutu stražnjicu. Iako mnoge poznate ličnosti, uglavnom, kriju da su svoju stražnjicu stavile 'pod nož', mi vam donosimo nekoliko dama čija je gu*a sumnjivo čvrsta.

Jelena Karleuša je to napravila među prvima. Karleuši je stražnjicu povećao poznati turski kirurg kojeg je ona predstavila na jednom događaju u Beogradu. Koristio je najkvalitetnije i najskuplje filere koje rade i svjetske zvijezde. Jelena ne žali novac kada su njezin fizički izgled i garderoba u pitanju, pa svoju g*zu besramno promovira na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša ima utegnutu stražnjicu
Instagram 

Njezina kolegica Maja Berović je također radila na stražnjici u istanbulskoj klinici i to nekoliko godina prije nego što je ostala trudna. Na ovaj korak se odlučila zbog činjenice da treninzima nije mogla imati pozadinu koliku je željela, a i morala je snimati spotove i kampanju za novi album, na kom je željela zanosnu pozadinu. Zato je angažirala najboljeg kirurga u Turskoj i doslovno za dan postigla željeni efekt.

Dara Bubamara je imala niz intervencija, a posljednja u nizu je na stražnjici. Pjevačica je htjela g*zu kakvu ima Jennifer Lopez, pa se podvrgla brazilskom podizanju gluteusa, koje podrazumijeva upumpavanje masnog tkiva u zadnjicu iz dijela tijela u kojem je imala višak. Zbog ovoga pothvata je navodno zamalo umrla jer je njezino tijelo, nekoliko dana nakon operacije, odbacilo strano tijelo. 

Dara Bubamara istaknula stražnjicu
Instagram 

Sinjska manekenka i djevojka bivšeg Dinamovog igrača Lirima Kastratija, Anđela Štimac, često na društvenim mrežama voli svoju savršenu gu*u staviti u pravi plan, ali je također porekla da je na njoj radila ikakve intervencije.

'Ja sam objavila da je za moju stražnjicu zaslužan moj trener, ali su me ljudi počeli napadati dok sam bila u srednjoj školi, pričali su da sam vadila rebra sa 18, 19 godina, da sam išla raditi svašta na licu, ali to ništa nije istina. O svojim plastičnim operacijama otvoreno govorim, radila sam grudi, nemam ništa umjetno na licu, to jest nemam nijednu operaciju, ali sam povećala usnice, mislim da je to danas normala', izjavila je Sinjanka prošle godine za Exkluziv.