Lepa Brena u sedmom desetljeću života izgleda besprijekorno, ali nije tajna da se često voli zaigrati alatima za uređivanje fotografija.

Pjevačica je nedavno gostovala u emisiji 'AmiG' gdje je pokazala da njezino lice, iako ima 62 godine, nema niti jednu boru.

Lepa Brena u showu AmiG
Instagram 

Pjevačica je prošlog listopada boravila u SAD-u gdje je odrađivala turneju. Tim povodom objavila je fotografiju na društvenim mrežama kako bi fanovima otkrila u kojim državama i kada će nastupati, no ono što je privuklo svu pozornost bilo je njezino lice.

Naime, Brena, koja ima 61 godinu, na fotografiji izgleda mnogo mlađe pa komentara nije nedostajalo.

'Je li moguće… Bez ijedne bore?', upitao se pratitelj.

'E kad bi taj izgled bio u tim godinama, bilo bi dobro', dodala je druga korisnica.

'Divna si i bez toliko filtera', nizali su se komentari.

Jedan obožavatelj se našalio pa napisao: 'Ono kad sam sebi postaneš unuka'.

Ipak, bilo je i onih fanova koji su joj poručili da je prelijepa. Zanimljivo je kako Brena, kad je snime drugi fotografi na koncertu ili nekom događanju, izgleda mnogo drukčije nego na fotki koju je objavila.

Lepa Brena nazdravlja
Davorin Višnjić/Pixsell 

Je li se 'zaigrala' u Photoshopu ili je nešto drugo u pitanju, zasad nije poznato. Jedno je sigurno -  Brena ima figuru kakvu svaka žena može poželjeti.

Inače, pjevačica se našla u središtu pozornosti nakon što ju je iskopirala ni manje, ni više nego Kim Kardashian. Naime, reality zvijezda predstavila je novu kolekciju kupaćih kostima svog modnog brenda SKIMS.

Ipak, mnogi su primijetili kako Kim u kampanji neodoljivo podsjeća na Lepu Brenu. Natapirana plava kosa, metalik-plavo sjenilo na očima, zlatne naušnice... Jasno je kako su Kardashianka i njezin kreativni tim pronašli inspiraciju u 80-im godinama prošlog stoljeća.

Lepa Brena na Story Hall of Fame-u
Josip Regović/Pixsell 

Breni nije zasmetalo što ju je Kim iskopirala, a istaknula je i kako je danas teško biti originalan. Dodala je i da joj je drago da Kim ipak zna što je dobro, piše Telegraf.rs

Više fotografija Lepe Brene i njezine obitelji pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Lepa Brena voli uređivate fotografije