Sin pokojnog pjevača narodne glazbe, Marinka Rokvića, slovi za izuzetno pobožnog čovjeka kojemu je obitelj na prvom mjestu, što dokazuje gotovo svakom objavom na društvenim mrežama.

Tako je i sada na svom Instagram profilu Nikola Rokvić podijelio nikad viđenu fotografiju s pokojnim ocem Marinkom, majkom Slavicom i mlađim bratom Markom. Sretna obitelj se na fotografiji drži za ruke dok su Nikola i Marko bili još dječaci, a već u sljedećoj objavi glazbenik je pozirao sa suprugom Bojanom i najmlađom kćerkicom Angelinom.

Marinko Rokvić, Slavica Rokvić, Nikola Rokvić i Marko Rokvić
Instagram 

Podsjetimo, kada je u studenom 2021. godine izgubio životnu bitku, jedan od omiljenih pjevača, Marinko Rokvić, iza sebe je ostavio neutješnu suprugu i dvojicu sinova, ali i sina Darija kojeg je prije braka sa Slavicom dobio u izvanbračnoj zajednici. Nakon pjevačeve smrti, mnoge je zanimalo što će pisati u njegovoj oporuci.

Nikola Rokvić sa suprugom i kćeri
Instagram 

Budući da je do posljednjeg dana brinuo o svojoj obitelji i da je poznat kao jako posvećen suprug i otac, kada je saznao da je bolest napredovala, pjevač je pored želje da ih materijalno osigura imao ogromnu želju i da njegova djeca žive u miru i slozi pa, zapravo, službena oporuka Marinka Rokvića nije ni napisana.

Slavica i Marinko Rokvić
Instagram 

Pjevač je svu imovinu odlučio jednako raspodijeliti sinovima i svojoj dugogodišnjoj životnoj suputnici smatrajući da je to najpravednije.

'Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali obitelj mu je bila na prvom mjestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmjerno volio', ispričala je pjevačica bliska sa Rokvićima pa dodala:

'Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tijekom života i bogate karijere podijelio je jednako. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i financije koje je ostavio iza sebe.'