Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi, a jednom prilikom je otkrila da kako njena priča sa samog početka karijere daleko od bajkovite.

Lepa Brena
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Zahvaljujući ocu, zavoljela sam medicinu, ali je taj fakultet bio preskup za nas. Zato sam odlučila upisati turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu. U tom periodu sam teško izlazila na kraj s troškovima jer je život u velikom gradu bio skup. Nisam mogla sebi ispuniti neke želje, klasične studentske, na primjer da sa svojim kolegama otputujem na ekskurziju. Jela sam kruh i jogurt, a ako bih htjela nešto slatko, onda bih to pošećerila', rekla je Brena jednom prilikom, pa istaknula da se tijekom najtežeg razdoblja vratila u obiteljski dom, jer više nije mogla izdržati neimaštinu.

Zašto je Lepa Brena ispisala s fakulteta?
Youtube Lepa Brena - Jugoslovenka

'Stajala sam na autobusnoj stanici tužna i očajna. Nebo je bilo sivo s tmurnim oblacima. Počela je padati kiša, a autobusa nije bilo ni na vidiku. Prišao mi je jedan mali pas, tužno me pogledao i šćućurio se pored mojih nogu. Sjevnula je munja i udario grom, a meni kao da se nešto prosvijetlilo u glavi. Odlučila sam uzeti sudbinu u svoje ruke. Sačekala sam autobus, otišla onako mokra u stan presvući se, uzela kofer i vratila se u Brčko', rekla je pjevačica za Informer.rs

Lepa Brena
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Podsjetimo, tranformacija Brene je napravila kaos na društvenim mrežama, a pjevačica prvi put u svojoj karijeri nije plava.