Pjevač Nikola Rokvić prisjetio se početka karijere koju je gradio uz pokojnog oca Marinka Rokvića pa je, između ostalog, otkrio i koju je pjesmu odbio.

'Prvi album sam objavio 2006. za 'Grand', ali sam prije toga gostovao sa svojim ocem. Saša Popović je odličan producent i veliki čovjek koji je osmislio sve i njemu čestitam', rekao je Nikola.

Nikola Rokvić
Instagram 

'Za mene je najbitnije da radim s dobrim ljudima koji imaju dobre namjere i koji na posao ne gledaju iz nekih materijalnih pobuda, već i uživaju u tome. Ja se time vodim i hvala Bogu da tako mogu raditi', dodao je.

Njegov veliki hit 'Med i slatko grožđe' jedna je od najslušanijih pjesama i najpjevanijih u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda', a pjevač je otkrio kako njegov otac uopće nije vjerovao da će Nikola uspjeh postići upravo s tom pjesmom.

'Drago mi je, to je pjesma s Grandovog festivala. Kad sam je čuo donio sam demo snimku kući i moj tata je najprije pitao što je to, je li moguće da ću to pjevati i rekao da ne valja ništa. Ja sam je ipak odllučio snimiti jer kad nešto odlučim idem glavom kroz zid i na moju radost i na Marinkovu radost poslije pjesma je lijepo prošla. Zanimljivo je da je on otvarao svoje nastupe s pjesmom 'Med i slatko grožđe', ispričao je Rokvić koji ni sam nije mogao zamisliti da će se pjesma toliko slušati.

Slavica i Marinko Rokvić
Instagram 

'Nisam očekivao, to se nikad ne zna. Nekad se uzdaš u jednu pjesmu, a prođe neka druga. To je kao što je Marinko htio izbaciti pjesmu 'Ti za ljubav nisi rođena' dok moja majka nije rekla da je ta pjesma najbolja i da je ostavi. Samo je ta pjesma s tog albuma na kraju prošla. Nuđena mi je i pjesma 'Imati pa nemati' od Džeja Ramadanovskog, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se Džeju više vjerovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno', istaknuo je pjevač.

Džej Ramadanovski
Dragana Udovičić/Kurir