Otkako je Vidoje Ristović iznenada preminuo njegova udovica Nikolina Pišek i otac Miša Grof ne prestaju voditi medijski rat.

Jučer je Nikolina na Instagram profilu objavila da je bila na sudu zbog spora vezanog za obiteljske odnose, a tim se povodom oglasio i Miša te otkrio više detalja o ovom suđenju.

Nikolina Pišek
Instagram/Screenshot 

'Ja sam kod kuće. Nisam bio ni na kakvom sudu ni ja ni moj odvjetnik. Ne znam o čemu je riječ, to je teška izmišljotina', rekao je Miša i istaknuo da on s Nikolinom nema nikakav sudski spor.

'Protiv nje ne vodim nijedan postupak, niti ću. Nemam vremena za to i nemam je namjeru tužiti za bilo što. Moj odvjetnik nije upućen da se vodi bilo kakav postupak, nije mi stigao nikakav poziv za sud. Zaista sam cijeli dan proveo kod kuće', objasnio je Miša Grof za Blic koji je potom rekao da ne zna zbog čega njegova bivša snaha izmišlja sporove kojih nema.

Nikolina Ristović i Miša Grof na Vidojevom sprovodu
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Ne znam zbog čega ona priča kako ja nju teretim za nešto i kako imamo suđenja kad nijedno suđenje ne postoji. To jednostavno nije istina. Istina je samo da ni unuka ni ona mene nijednom nisu pozvale otkako je Vidoje preminuo.'

Podsjetimo, nakon što je objavila fotografiju iz suda, Nikolina je medijima kratko rekla kako nema snage pričati o detaljima spora.

Nikolina Pišek
Instagram/Screenshot 

'Ne bih ništa komentirala. Zaista nemam snage nakon četiri sata slušanja idiotarija', rekla je Nikolina.