Vidoje Ristović iznenada je preminuo 8. svibnja 2022. u 44. godini. Njegovu smrt teško je podnio njegov neutješni otac, Miša Grof, ali i supruga Nikolina Pišek koja je u braku s njim dobila kćerkicu Unu Sofiju.

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek
Story 

Nakon njegove smrti nastale su razne špekulacije, a loši odnosi Nikoline i svekra Miše doživjeli su vrhunac. Voditeljica je tada javno priznala poniženje koje je godinama trpjela od strane suprugove obitelji.

'Vidojeva obitelj me šikanira već 10 godina. Zašto, ne znam. Ne mogu ulaziti u to', rekla je tada.

Miša Grof je s druge strane tvrdio da je voditeljicu u tom odnosu zanimao samo novac, te su se godinama sukobljavali zbog imovine, a slučaj je završio i na sudu.

Nikolina Ristović i Miša Grof na Vidojevom sprovodu
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'To što Nikolina misli da može rasprodati kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je isto bio kolekcionar i ja sam to radio cijelog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće rasipati sve. Evo da otkrijem, cijela kolekcija mog sina će ići ili u Povijesni muzej ili u Muzej primijenjene umjetnosti. Kompletno sve ću pokloniti. Nikolina se samo nalazi s ljudima da vidi kolike pare za koju fotografije može uzeti. Vidoje je putovao po svijetu i kupovao umjetnine. Kakav je to način da se tako postupa', govorio je tada Miša Grof.

Nikolina Pišek imala je lošu godinu iza sebe
Instagram 

Podsetimo, Miša Grof je nedavno za Kurir rekao da je povukao sve tužbe i da se više ne želi suditi sa suprugom pokojnog sina, dok je voditeljica tvrdila da ne zna o čemu se radi i da nije obaviještena.

Na obilježavanju obljetnice smrti koji je obitelj održala prije nekoliko dana, Nikolina se nije pojavila, a Miša Grof se tim povom oglasio.

Grob Vidoja Ristovića
M.M./ATAIMAGES/PIXSELL 

'Nije se pojavila. Ne znam zašto, nismo se ni čuli ni vidjeli, da je htjela došla bi. Unuka je mala da bi došla sama, ona je dijete. Samo neka Nikolina uživa. Ja sam nikako, popio sam neke tablete i legao', rekao je tada.